2010 2011 BMW 5 Series Forum F10
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
 

2010 2011 BMW 5 Series Forum F10 F10 Technical Topics Wheels / Tires / Suspension / Brakes TPMS problem
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-25-2014, 04:01 PM   #1
Ben2k9
Private First Class
 
Drives: 2011 BMW 550i M-Sport
Join Date: Jan 2014
Location: Nashville, TN

Posts: 130
iTrader: (1)

TPMS problem

Hey guys...have a new set of custom wheels/tires a few months old that had new set of TPMS in them, and worked fine with my 535.

Just got a 550 and transferred those onto it, and got a TPMS malfuntion message. Says something along the line that the signals are not being received and could be interference. So the TPMS was working fine on the stock wheels a few minutes beforehand, and the TPMS on this particular set of wheels was working fine when they were recently on the 535, it seems like either something happened when I changed tires, or there is some initialization step I am missing.

I already tried the normal reset function of the TPMS in the Vehicle Info section. Tried resetting numerous times with no luck.

Any ideas?

Thanks,
Ben2k9 is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:30 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST