2010 2011 BMW 5 Series Forum F10
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
 

2010 2011 BMW 5 Series Forum F10 BMW 5-Series (F10) Forums General 5-Series Sedan and Wagon (F10 / F11) Forum Ignition malfunction
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-31-2012, 06:08 PM   #1
pMart36
New Member
 
Drives: 2012 535xi M Sport
Join Date: Aug 2012
Location: San Francisco

Posts: 29
iTrader: (0)

Ignition malfunction

I went to start my 2012 535xi this morning and the car would not start. I have had it since August, has 4k miles on it. The nav screen said ignition malfunction. When I arrived at the dealer, they said they would run test but haven't run into this issue on any other F10's. Has anyone else experienced this issue? Always frustrating when you buy a new car and have a malfunction at 4k miles.

Thanks!
pMart36 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:09 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST