2010 2011 BMW 5 Series Forum F10
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
 

2010 2011 BMW 5 Series Forum F10 BMW 5-Series (F10) Forums General 5-Series Sedan and Wagon (F10 / F11) Forum F10 535i ZGM Coding Issues
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-28-2014, 02:25 PM   #1
Art818
Sleeper (;
7
Rep
149
Posts

 
Drives: Glendale
Join Date: Nov 2013
Location: Northridge

iTrader: (0)

F10 535i ZGM Coding Issues

I was in the process of coding the airbag module, during the coding session my car ignition automatically shuts off.

When i restart the coding process all over again, now ignition isn't coming on, Terminal 15 Displays (0 Volts).


I was doing research and somehow my 'ZGM Module' is not sending Voltage to 'CAS'

Is there a way i can send Volts manually to the 'CAS/ZGM' Module so i can continue the coding process?

What might have caused this problem? Or the ignition to shut off during coding?

Im using 'ICOM A2'
__________________
Follow Me On Instagram , Ill Follow you back!
IG = @isteeze
Appreciate 0
      02-28-2014, 05:26 PM   #2
PhilT3
6'0 / 250lb
PhilT3's Avatar
United_States
18
Rep
1,426
Posts

 
Drives: '12 X5 & '14 M5
Join Date: Feb 2012
Location: NW Philly Suburb

iTrader: (0)

Exactly what I'd be afraid of and why I'm not messing with this coding on my own. These cars are 100% controlled by software. You can easily get into this exact situation.

Best of luck. Isn't there a forum on Bimmerfest dedicated to coding....?
__________________
Build: '14 M5 - Space Gray / Full Sakhir Orange / Alum Trace / Black 343's / Exec / Driver Assist / LED
Mods: SunTek CXP tint - Vinyl-wrapped door handle chrome - Macht Schnell 12mm spacers - Pedalhaus pedals - iND Cosmetic Package - Carbon Fiber Exhaust Tips - Coded by v12 - ExhaustMeister
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:27 PM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST